Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 178.3 g
Alternatieve recepten
Choco-nougat
3 Std.
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5 godz. 40 min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Crème pâtissière
15min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4u. 45min
Choux façon tiramisu
1h 50 min.
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Choux chocolat-réglisse
4h
Macarons d'Amiens
1h 45min
Eclairs choco-café
24h
Pâte à chou
2h