Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 178.3 g
Alternatieve recepten
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Mug cake au whisky et au café
20min
Baba au rhum
3 Std.
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2h
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 godz. 35 min
Mousse surprise
14 Std.
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Babas au rhum et fruits rouges
4 Std.