Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 178.3 g
Alternatieve recepten
Nougat glacé aux pistaches
13h
Crème caramel
3 Std.
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Crème brûlée légère au potimarron
50 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30 min
Galantine de poulet au foie gras
48h
Nonnettes au cassis
1h 40min
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50 Min
Terrine de canard
24h
Petits babas rapides à la grenadine
30 Min
Granité au café
3 Std.