Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 95 g de cebolla, en trozo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de setas
- 50 g de cebolla, asada
- 450 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de chiles guajillo, (aprox. 5 piezas) sin semillas y asados
- 2 dientes de ajo, asados
- 1200 g de agua
- 2 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 500 g de maíz pozolero, precocido
- 2 pizcas de orégano
- 2 hojas de laurel, secas
- pizca de orégano, y un poco más para servir
- lechuga romana, fileteada
- rábanos, fileteados
- cebolla morada, picada finamente
- limón verde, en cuartos
- crema ácida
- tostadas de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 500 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1260 mg
Alternatieve recepten
Tinga de setas
25 Min
Enchiladas poblanas veganas
40 dk
Tinga de col
35 dk
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Tacos de flor de Jamaica
1sa
Barbacoa de hongos
30 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Coctel de champiñones
20 Min
Hongos al pastor
20 Min
Entomatadas de jamaica
50 Min
Pancita de hongos
1sa
Mole de olla vegetariano
1sa