Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 95 g de cebolla, en trozo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de setas
- 50 g de cebolla, asada
- 450 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de chiles guajillo, (aprox. 5 piezas) sin semillas y asados
- 2 dientes de ajo, asados
- 1200 g de agua
- 2 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 500 g de maíz pozolero, precocido
- 2 pizcas de orégano
- 2 hojas de laurel, secas
- pizca de orégano, y un poco más para servir
- lechuga romana, fileteada
- rábanos, fileteados
- cebolla morada, picada finamente
- limón verde, en cuartos
- crema ácida
- tostadas de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 500 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1260 mg
Alternatieve recepten
Caldo de nopales con chile morita
30 menit
Tinga de setas
25 menit
Taquitos de huitlacoche
25 menit
Hongos al pastor
20 min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30 menit
Mole de olla vegetariano
1j
Pancita de hongos
1j
Barbacoa de hongos
30 menit
Entomatadas de jamaica
50 Min
Tinga de col
35 Min
Tacos de flor de Jamaica
1j
Caldo de habas con nopales
9 godz.