![Minestra di zucca e miglio (vegan) Minestra di zucca e miglio (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83015106-4E0C-4A76-A9B7-34E614BE7472/Derivates/2AC3899E-AF9E-4FB6-ADEE-E94C7A897467.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di porro a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio di sesamo
- 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm circa)
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 120 g di chicchi di miglio
- olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Insalata di miglio e tonno
55 min
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40 min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 godz.
Minestra di zucca e riso integrale
1 godz. 20 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Zuppa al profumo di curcuma
1 godz.