Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La macération des pruneaux (la veille)
- 500 g de pruneaux dénoyautés
- 400 g d'eau
- 1 sachet de thé à la vanille
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de rhum blanc (optioneel)
La pâte feuilletée et la préparation aux pruneaux (le jour même)
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau, très froide
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits à la pâte d'amande
25min
Cake à l'ananas
55 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Gâteau aux fruits
55 Min
Cake aux fruits confits
4h
Tatin de poires
2u. 40min
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Geen beoordelingen
Pithiviers
2h
Tarte abricot-framboise
1 Std. 15 Min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1 Std.
Rissoles (chaussons aux fruits secs)
1 Std. 15 Min
Nonnettes à l'orange
1hod. 40min