Compatibele versies
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 800 - 900 g de cola de rape sin piel con hueso
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 70 - 80 g de puerro en rodajas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 huevos
- 24 placas de canelones precocidas
- 400 g de tomate entero en conserva (escurridos y cortados en cuartos)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de azúcar
- 60 g de cebolla
- 30 g de mantequilla (y algo más para gratinar)
- 100 g de harina
- 1 trufa negra fresca
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1000 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3099 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47.28 g
- Koolhydraten
- 71.63 g
- Vetten
- 29.08 g
- Vezels
- 3.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1ωρ.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1ωρ. 30 λεπτ.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13 Std. 30 Min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Canelones de ave Rossini
1 godz. 40 min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1ωρ. 10 λεπτ.
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Crema con rape y gambas
30 λεπτ.
Fideuá de marisco del senyoret
1ωρ. 10 λεπτ.
Calamares rellenos
2 Std.