Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de almendras, tostada
- 500 g de papa, pelada (aprox. 2 piezas)
- 5 cucharadas de harina
- 3 ½ cditas de sal fina
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de coliflor, en trozos
- 200 g de papa
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla, en trozo
- 260 g de pimiento rojo, sin semillas y en trozo
- 350 g de zanahoria, pelada y en trozo
- 340 g de hongos cremini, en rebanadas
- 115 g de hongo portobello, fresco, en rebenadas
- 70 g de champiñón blanco fresco, en rebanadas
- 300 g de puré de tomate
- 1 ½ cucharadita de paprika
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 200 g de leche de almendras
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 pizca de pimienta molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 878 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolitas de quinoa
1sa
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Keppe de quinoa
1sa
Crema Ácida vegana
10 Min
Empanadas de soja
20 Min
Albóndigas de Kale sin carne
30 Min
Hamburguesa de quinoa roja
40 dk
Hamburguesas de portobello
40 dk
Cheesecake vegano de cereza
5h
Croquetas de coliflor
35 dk
Pay vegano de calabaza y verduras
1 godz. 20 min
Tabule de quinoa
10 Min