![Empanadas veganas con relleno de champiñones Empanadas veganas con relleno de champiñones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c70d3f01e68d62744cb48f6182b0f1b0/Derivates/47f7acce963e8ec2ffabefb05319cd40123cbfa4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de harina de trigo
- 220 g de agua, a temperatura ambiente
- 11 g de levadura seca
- 35 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 50 g de cebolla blanca, en mitades
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 150 g de pimiento rojo, sin semillas, en trozos
- 100 g de champiñones
- 20 g de puré de jitomate
- ½ cdita de pasta harissa
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite vegetal, para barnizar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña vegetariana
1j
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Tarta vegana de limón y té negro
1 Std. 30 Min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1 Std. 5 Min
Salsa Alfredo Vegana TM6
1 Std. 30 Min
Pizza vegana
1 Std. 30 Min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Croquetas de papa y lentejas
2 Std.