Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 36.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Pesto au basilic
10 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 min
Pains au zaatar
1h 55min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Pesto-tomates confites
15min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35min
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3h 15min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min