Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 36.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 Std. 30 Min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Trofie au pesto
40 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Pâtes à la norma
1h 45min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1 Std.
Gnocchi aux trois couleurs
35 Min