![Pappardelle au pesto de roquette et ricotta Pappardelle au pesto de roquette et ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83158.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 36.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto au basilic
10 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Moussaka
1 Std. 45 Min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min
Arancinis
3 Std.
Bruschettas de pleurotes et poivron
30min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1 Std. 5 Min
Pesto-tomates confites
15 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min