Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 200 g d'aubergine, coupée en cubes (2 cm)
- 150 g de courgette, coupée en cubes (1 cm)
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 100 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (1,5 cm)
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vin blanc sec
- 600 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Riz cantonais
25 Min
Nouilles chinoises aux légumes variés
35 Min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min
Bolognaise de soja
40 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 Min
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min
Façon thaïe
25 Min
Riz express aux légumes
25 Min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1 Std.
Nouilles à la sauce tomate et boulettes d'aubergine aux graines de chia
1h 45 min
Focaccia aux olives
3 Std.