Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 200 g d'aubergine, coupée en cubes (2 cm)
- 150 g de courgette, coupée en cubes (1 cm)
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 100 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (1,5 cm)
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vin blanc sec
- 600 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 Min
Façon thaïe
25 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Riz cantonais
25 Min
Curry de légumes façon wok
1 Std.
Riz express aux légumes
25 Min
Couscous végétarien
35 Min
Pesto-tomates confites
15min
Paella végétarienne
50 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min