Apparaten en Accessoires
Kipfricassee
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
50.62 g
Calorieën
2312 kJ /
553 kcal
Vetten
35.92 g
Koolhydraten
5.17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Karamel varkensvlees
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kip in perziksaus
40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Alpengratin
50min