Apparaten en Accessoires
Vastensoep
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.05 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
20.65 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Granité van koffie
8u. 10min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vijfzadenbrood
1u. 50min