Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 168.7 mg
Alternatieve recepten
Rosemary and sea salt crackers
35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free scones
30min
Gluten free plain flour
5min
Beetroot salad
10min
Mushroom risotto
30min
Quick fruit sorbet
10min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Hommus dip
5min
Chunky basil pesto dip
10min