![Buckwheat mushroom tartlets Buckwheat mushroom tartlets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D34A89E6-D968-48CA-A3AF-A75CF5BD538E/Derivates/E0AAB31B-4999-4934-84DF-7DFC696C39E2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 168.7 mg
Alternatieve recepten
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Peanut butter
5 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Falafel crackers
40 Min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Gluten free flatbreads
40 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min