Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Öl
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 500 g Sauerkraut (1 Beutel), auseinandergepflückt und grob zerkleinert
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Salz
- 1 TL Erythrit
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Leberkäse, in Würfeln (1 cm)
- 4 TL Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Kasseler Gulasch
40 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Weißkohlauflauf
1 Std. 20 Min
Low Carb Lasagne
1 godz. 40 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Würziger Gemüsetopf
35min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min