Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Seelachsfilets (à 200 g)
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 EL Oregano
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Toastbrot
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
- 400 g gemischtes Gemüse (z.B. Paprika, Zucchini, Aubergine, Pilze), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45 Min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 Min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Zander mit Spinat
30 Min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1 Std.
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50 Min
Fisch-Pasta
40min
Seelachs mit Reis und Paprika
1 Std.