Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Seelachsfilets (à 200 g)
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 EL Oregano
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Toastbrot
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
- 400 g gemischtes Gemüse (z.B. Paprika, Zucchini, Aubergine, Pilze), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 Min
Edelfischragout
35 Min
Pesto-Hähnchen
1 Std.
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40 Min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50 Min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Zander mit Spinat
30min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min