Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Butter, weich
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut, leicht ausgedrückt
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
- 2 Stücke Zanderfilet, ohne Haut (à 150 g)
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2709 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min