Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Butter, weich
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut, leicht ausgedrückt
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
- 2 Stücke Zanderfilet, ohne Haut (à 150 g)
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2709 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min.
Kreolischer Fisch
35min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Saibling mit Artischocken
40 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Lachs im Päckchen
40 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min