Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tostatura dei carapaci
- 400 g di crostacei, i carapaci (teste e gusci)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 80 g di brandy
Bisque
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di farina tipo 00
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di pomodori maturi in quarti
- 250 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 rametto di prezzemolo fresco, intero e lavato
- 1 rametto di timo fresco, intero e lavato
- 1 foglia di porro, la parte verde (optioneel)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 6485 kJ / 1550 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 119.1 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney di mango
20min
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5 Std.
Merluzzo in salsa aioli
1h
Burro alle acciughe
4h 20min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
L'originale salsa barbecue
2h 5min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Fumetto di gamberi speziato
35min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h