Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g champiñones frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce -
100
g de caldo de carne
of 100 g de agua con ¼ pastilla de caldo de carne - 1 cucharada de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con salsa de queso y champiñones
25min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Escalopines a la pizzaiola
20 Min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 Min
Ternera al chilindrón con cuscús
45 Min
Albóndigas con salsa de champiñones
30min
Torre de tacos
45 Min
Pollo a la pizzaiola
50min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Solomillos de pollo con setas
1h