Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 liści mięty, świeżej
- 450 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 450 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- 230 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 30 g masła
- 30 g jogurtu naturalnego, gęstego
- 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 705.5 kJ / 168.5 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 336.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 Min
Groszek po francusku
55min
Gremolata z parmezanem
5min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 min
Purée z zielonego groszku (dla dzieci)
55min
Purée z kalafiora i selera
40 Min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 godz. 50 min
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1h 40 min
Purée ziemniaczane z rozmarynem
40 Min
Purée z ziemniaków, batatów i pietruszki
50 min
Purée ziemniaczane
50 min
Sos holenderski
15 Min