Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cukinii, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 1600 g wody
- 100 g zielonego groszku, świeżego
- 100 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 200 g makaronu, suchego, typu penne, o czasie gotowania 12 min
- 100 g sera koziego, twardego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość w płatach, do dekoracji
- 1 ząbek czosnku
- 10 g bazylii, świeżej, tylko liście
- 100 g jogurtu naturalnego
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1311 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40 Min
Tagliatelle z sosem kurkowym
35 min
Makaron ze szparagami i zielonym groszkiem
20min
Spaghetti z sosem szparagowym
55 min
Szpinakowe gryczotto z kurkami
30min
Makaron z krewetkami i cukinią
40 Min
Tagliatelle z pesto z bobu
30min
Makaron z brokułem w sosie z gorgonzoli
45 Min
Penne w sosie śmietanowym z łososiem i koperkiem
40 Min
Risotto z grzybami bez alergenów
1h 20min
Risotto z kurkami
35 min
Tagliatelle z krewetkami
30min