Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Terminación
- harina de fuerza para espolvorear
- 4 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 pellizco de sal
- 16 tomates cherry cortados en dos
- 90 g de rúcula
-
200
g de queso burrata
of 200 g de mozzarella fresca de búfala
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 98.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pizza margarita
1h 45min
Calzone vegetariano
1h 50min
Tozzetti
1h 30min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Bacalao a la veneciana con polenta
45min
Pizza marinera
1h 40min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza diavola
2h 15 min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min