Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Terminación
- harina de fuerza para espolvorear
- 4 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 pellizco de sal
- 16 tomates cherry cortados en dos
- 90 g de rúcula
-
200
g de queso burrata
of 200 g de mozzarella fresca de búfala
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 98.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza margarita
1h 45min
Pizza genovesa de cebolla
1 godz.
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Aperitivo de Piamonte
25min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Calzone vegetariano
1 godz. 50 min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min