Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 150 g Salami, scharf (mit Paprika oder Chili), in Stücken
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Frische Tomaten-Pasta
25min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Spaghettini mit Paprika
1h
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
4-Käse-Pizza
3h 50min