![Pizza Vier Jahreszeiten Pizza Vier Jahreszeiten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D1970EB4-C992-445D-A819-2E79040C6C1A/Derivates/0B96AA9B-84B8-4E1B-B431-E7C174B541C6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
-
250
g Tomaten, ohne Kerne, in Stücken
of 250 g stückige Tomaten aus der Dose - 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 50 g Artischockenherzen, in Öl
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 30 g gekochter Schinken, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2695 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 Std.
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Bauernpizza
1 Std. 40 Min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20 min
Pizza Capricciosa
1 Std. 40 Min
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 Std. 10 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 godz. 45 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Pizza mit Lachs
1 Std. 30 Min