Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Blatt weiße Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 150 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Milch
- 60 g Hartweizengrieß
- 1 Prise Salz
- 30 g Zucker
- 2 EL Honig
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g reife Mango, gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1503 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Bayerische Creme
8hod.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 phút
Schokoladenpudding
10 min
Vanillepudding
25 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Birnencreme
3 godz. 30 min
Grießflammeri
2h 30 phút
Joghurtmousse Vanille
2h 30 phút
Weiße Schoko-Grießflammeri
4 godz. 45 min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1 godz. 10 min