Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 150 g Wasser
- 30 g Öl und etwas mehr zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln, blanchiert
- 100 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 50 g Haferflocken, kernig
- 40 g Paniermehl
- 50 g brauner Zucker
- 900 g Birnen, geschält, geviertelt
- 1 EL Zitronensaft
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1863 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Donauwelle
2 Std. 30 Min
Rhabarberlasagne
1h 10 min
Zwetschgendatschi
1h 20min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1h 10 min
Kirschlasagne
45min
Ameisencupcakes mit Honigtopping und Haselnusskrokant
1 Std. 30 Min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Bananenkuchen
1 Std. 25 Min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10 Std.
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 Std. 30 Min
Apfel-Tiramisu
4h 30min