![Pesto rosso Pesto rosso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/463E3471-E6F9-484B-A5CF-4EC7EEA25140/Derivates/E4CDEDE0-B42B-44FC-BC54-BE704A4EF4F1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
30
g di pinoli
of 30 g di mandorle pelate - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 Min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10p
Pesto di rucola
10p
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Pesto di ricotta e noci
10p
Pesto di pomodori secchi
10p
Pesto di robiola al sapore di mare
10p
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 min
Pesto alla siciliana
15 min