Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optioneel)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 24.4 mg
Alternatieve recepten
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Jackfruit nuggets
1 Std. 40 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Peanut butter fudge sauce
20min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Gluten free pizza base
35 min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min