Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optioneel)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 24.4 mg
Alternatieve recepten
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Pâtè with Riesling
3 Std.
Fig and walnut bread
3h 20min
Sunflower and nori filling
3hod. 10min
Peanut butter fudge sauce
20min
Steamed coconut custards
45min
Tiraccino
1h 5min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min