Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (optioneel)
- 500 g di crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Purè di piselli
40 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min