Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (optioneel)
- 500 g di crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli borlotti
35 min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 min
Vellutata di fagioli e cozze
1sa 5 dk
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 dk
Zuppa di lenticchie rosse
50 dk