Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale einer halben Zitrone dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Wildreismischung
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Quinoa
- 280 g Brokkoli, in kleinen Röschen, große Röschen geviertelt (ca. 2 cm)
- 60 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Zucchini-Reis-Topf
45 Min
Brokkoli-Pasta
25min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 Std.
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Pasta mit Kichererbsen
35 Min
Quinoa-Risotto Provençale
30 Min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 Min
Pasta mit grünem Spargel und Zucchini
30 Min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min