Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di latte intero
- 50 g di panna (35% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di yogurt bianco
- 80 g di frutti di bosco, misti, freschi (more, mirtilli, lamponi), lavati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Coupelle ripiene
35min
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Vellutata di pollo e anacardi
30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min
Vellutata di mais
20 Min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
All shook up
10 Min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20 min
Mousse all'albicocca
3 godz. 30 min
Mousse alla fragola
2 godz. 10 min