Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levedura
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 35 g açúcar
- 40 g água
- 50 g farinha tipo 65
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g leite
- 35 g manteiga à temperatura ambiente
- 50 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g aguardente
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 624.6 kJ / 149.3 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 22.3 mg
Alternatieve recepten
Sopa de tomate com manjericão
35 Min
Arroz de lapas
45 Min
Sopa de tomate
45 Min
Espécies de S. Jorge
1h 15min
Massa de pimenta dos Açores
5min
Quadrados de manteiga de amendoim
4 Std. 50 Min
Sopa de tomate
30 Min
Malassadas de batata-doce
1h 15min
Torrão
3 Std.
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1sa 40 dk
Caracóis de canela
3 Std. 35 Min
Milho frito
24 Std.