Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levedura
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 35 g açúcar
- 40 g água
- 50 g farinha tipo 65
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g leite
- 35 g manteiga à temperatura ambiente
- 50 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g aguardente
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 624.6 kJ / 149.3 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 22.3 mg
Alternatieve recepten
Salame de chocolate
3 godz. 10 min
Bolo de Natal
1 Std. 20 Min
Keftedes (almôndegas)
2 godz. 30 min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1h 40min
Arroz de lapas
45 min
Donuts holes
2 godz. 5 min
Croquetes de atum
1h 30min
Brigadeiro de maracujá
3 godz. 30 min
Espécies de S. Jorge
1u. 15min
Massa de pimenta dos Açores
5min
Tarte de leite e chocolate
4h
Rissóis de atum
2 godz.