Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 1000 g berbigão
- 4 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 15 g coentros
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 160 g farinha tipo 55
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 200 g sobras de pão cortado em pedaços
- 250 g farinha tipo 65
- 400 g água, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 950 g água
- 350 g arroz carolino
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3989.7 kJ / 953.6 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 126.6 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 2365.1 mg
Alternatieve recepten
Roupa velha
25min
Arroz de cabidela
50min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Arroz de feijão com morcela
35min
Bolinhos sem bacalhau com migas à moda da beira
55min
Pataniscas de bacalhau
50min
Esparregado à moda da Beira
50min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Rissóis de polvo
1h 30min
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Arroz de cabidela
1h 10min