Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 294 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Śledzie po japońsku
45 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z łososia
5min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Kaszubskie kotlety rybne
35 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min