Creme de alface e ervilhas com vieiras

Creme de alface e ervilhas com vieiras

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
8 doses

Ingrediënten

Óleo de aneto
  • aneto só as folhas (12 pés aprox.)
    60 g
  • óleo de grainha de uva
    200 g
Creme
  • chalotas
    2
  • alho-francês só a parte branca cortada em pedaços
    1
  • alface romana cortada em pedaços
    120 g
  • limão só a raspa
    1
  • manteiga s/ sal
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 c. chá de
  • água
    500 g
  • caldo de legumes caseiro (ver dica)
    2 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • ervilhas descongeladas
    600 g
  • azeite
    60 g
Vieiras
  • azeite
    1 c. sopa de
  • vieiras frescas e limpas
    24
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • aneto picados p/ guarnecer
    3 pés de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 601.9 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 2030 kJ / 485.2 kcal
Vetten 40 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 19.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...