Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de agua para el vapor
- 1000 g de mejillones limpios y aclarados con agua templada
- 150 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de laurel secas
- 2 - 4 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharada de maicena
Bechamel
- 50 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de harina de repostería
- 500 g de leche entera
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 pellizcos de nuez moscada molida
Rebozado y fritura
- 3 huevos batidos
- 100 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3.04 g
- Koolhydraten
- 5.51 g
- Vetten
- 6.82 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12hod. 40min
Croquetas de pollo y jamón
6h 40min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetas de gambas
9h 10min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min