Spaghetti alla Checca

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    70 g
  • Knoblauchzehe geviertelt
    1
  • Rispentomaten oder San-Marzano, in Würfeln (1-2 cm)
    600 g
    600 g gehackte Tomaten, aus der Dose
  • Salz
    30 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Wasser
    1500 g
  • Spaghetti (Kochzeit ca. 11 Minuten)
    450 g
  • Caciotta in Würfeln
    100 g
    100 g Tilsiter, junger Bergkäse oder Mozzarella, in Würfeln
  • Mozzarella in Würfeln
    200 g
  • Basilikum, frisch Blätter abgezupft, grob zerhackt oder zerzupft
    1 Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1897.9 mg
Eiwitten 28.6 g
Calorieën 2724.3 kJ / 651 kcal
Vetten 31.4 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 67.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...