Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes

Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 11u.
8 portie

Ingrediënten

Kokosijs
  • suiker
    150 g
  • kokos, geraspt, ongezoet
    2 el
  • kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)
    800 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    1 tl
  • rum (optioneel) aanpassen aan smaak
    1 - 2 el
  • gemberpasta (optioneel)
    ½ tl
Gemberkoekjes
  • suiker
    20 g
  • roomkaas in blokjes gesneden
    80 g
    80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesneden
  • donkerbruine suiker
    110 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • bloem
    110 g
  • bakpoeder
    ¾ tl
  • zout
    ⅛ tl
  • gedroogde gemalen gember
    ¾ tl
  • kaneel, gemalen
    ¾ tl
  • nootmuskaat, gemalen
    ⅛ tl
Ananassaus
  • ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)
    200 g
    200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)
  • ananassap
    100 g
  • donkerbruine suiker
    80 g
Montage
  • ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 233.4 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 2101.6 kJ / 502.3 kcal
Vetten 17.7 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 84.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...