Apparaten en accessoires
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 11u.
8 portie
Ingrediënten
Kokosijs
-
suiker150 g
-
kokos, geraspt, ongezoet2 el
-
kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)800 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rum (optioneel) aanpassen aan smaak1 - 2 el
-
gemberpasta (optioneel)½ tl
Gemberkoekjes
-
suiker20 g
-
80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesnedenroomkaas in blokjes gesneden80 g
-
donkerbruine suiker110 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
bloem110 g
-
bakpoeder¾ tl
-
zout⅛ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
kaneel, gemalen¾ tl
-
nootmuskaat, gemalen⅛ tl
Ananassaus
-
200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)200 g
-
ananassap100 g
-
donkerbruine suiker80 g
Montage
-
ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
233.4 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
84.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bevroren Passie
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Perzik- en Amandelijs
Nessuna valutazione
Vegan Burgers
Nessuna valutazione
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nessuna valutazione
Tomaat basilicum spread
5min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione
Express Aardbeien Dessert
5min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pesto met basilicum
5min