Apparaten en accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 20min
8 portie
Ingrediënten
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
282 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1785 kJ /
425 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bevroren Passie
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Roggebrood
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.