Apparaten en accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 20min
8 portie
Ingrediënten
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
282 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1785 kJ /
425 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bevroren Passie
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Tiramisu Smoothie
5min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Sinaasappel Sponge Cake
1u.
Frisse koolsalade
15min
Express Aardbeien Dessert
5min