Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1 - 2
frische Chilischoten, entkernt
of 1 - 2 TL Pul Biber (Chiliflocken) - ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
- 500 g Olivenöl, extra vergine
- 2 TL Salz
- 100 - 130 g Zitronensaft nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce all'Arrabiata
25min
Tagliatelle mit Pilzen
1 godz.
Sauce all'amatriciana
20min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1h 20min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Tomatensauce
30min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Aglio e Olio
10 min
Pasta all´arrabiata
30min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Parmesan-Pasta
30min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min