Apparaten en accessoires
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
16 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
104.6 kJ /
25 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Friday Night Dinners
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pawpaw smoothie
10min
White Tom Yum Seafood Noodles
1u.
Gut Immunity Shot
5min
Buckwheat Lasagne
1u. 40min
Beef stock paste
3u.
Basic kimchi
144u. 20min
Portuguese green eggs
50min
Liquid beef stock
3u. 20min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4u.
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Steamed Chocolate Flan Cake
7u.
Baklava Cheesecake
3u. 30min