Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek

3.0 3 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porsiyon

Ingrediënten

  • diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)
    1
  • kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)
    160 g
    160 g kaliforniya biberi, herhangi bir renk, küp küp kesilmiş (3 cm)
  • zeytinyağı
    20 g
  • kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş
    100 g
  • su
    500 g
  • doğranmış domates konservesi
    100 g
  • tatlı kırmızı toz biber (optioneel)
    1 tk
  • tuz
    2 tk
  • karabiber
    ½ tk
  • baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzdürülmüş
    200 g
  • somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsiyon

Natrium 1255.6 mg
Eiwitten 17.6 g
Calorieën 1579.6 kJ / 377.5 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 44.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...