Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1258.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semizotu Yemeği
1h 5min
Karnabahar Pilavı
10min
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4 godz. 10 min
Sebzeli Karides
40 Min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Geen beoordelingen
Haşlanmış Karabuğday
25min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 godz. 10 min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 Min
Naneli Bezelye Köfteleri
45 Min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Geen beoordelingen