Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2095 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 34.4 g
Alternatieve recepten
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1h 15min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min
Etli Fajita
40min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 godz. 40 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 min
Kısır
30 min
Bolonez Soslu Lazanya
2 godz. 30 min