Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2095 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 34.4 g
Alternatieve recepten
Havuçlu Brokolili Salata
5min
Sotelenmiş Ananas
Keine Bewertungen
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 godz. 15 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Körili Coleslaw
10 Min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Chialı Tavuk Burger
1h 10min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Hardallı Patates Salatası
1h