牛肉饺子汤

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 菲力牛排 切薄片
    300 - 400 克
    300 - 400 克 鸡胸肉排, ,切薄片
  • 紫洋葱 切片
    120 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 橄榄油
    30 克
  • 800 克
  • 高汤块(每块溶于0.5升水)
    1 块
  • 新鲜奶酪夹心意大利方形饺
    250 - 300 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 333.9 mg
Eiwitten 27.2 g
Calorieën 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Vetten 25 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 35.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen