Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)
    4
  • sea salt divided
    2 tsp
  • black pepper, ground divided
    ¾ tsp
  • thyme, fresh
    4 sprigs
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • shallots halved
    60 g
  • tarragon, fresh leaves only
    1 - 2 sprigs
  • white wine, dry
    60 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter, unsalted (from cows' milk)
    1 tbsp
  • egg yolks
    4
  • water
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1130.4 mg
Eiwitten 71 g
Calorieën 4956.8 kJ / 1184.7 kcal
Vetten 95.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 48.6 g
Koolhydraten 4.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...