Cozze alla marinara

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di olio di oliva
  • 170 - 200 g di porri solo le parti bianche, a listarelle (1 cm)
  • 250 g vino bianco, secco
  • 200 g acqua
  • 1 foglia di alloro secca
  • 2 rametti di foglie di timo, fresche
  • ½ cucchiaino sale
  • 2 - 3 pizzichi pepe nero macinato
  • 800 - 1000 g di cozze fresche, pulite
  • prezzemolo fresco tritato per guarnire
  • pane tipo baguette a fette
  • 1 limone a spicchi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 948.7 mg
Eiwitten 27.6 g
Calorieën 1326.4 kJ / 317 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...