Arroz espirulina con frijoles negros y espinacas

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porciones

Ingrediënten

  • 1 diente de ajo
  • 80 g de cebolla
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de jitomate triturado, enlatado
  • 400 g de agua
  • 100 g de hoja de espinaca fresca
  • 2 cdita de espirulina en polvo
  • 1 cdita de sal
  • 200 g de arroz
  • 150 g de frijoles negros enlatados y escurridos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porciones

Natrium 2695 mg
Eiwitten 30.7 g
Calorieën 4779.4 kJ / 1142.3 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 16.5 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 204.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...