Vegane Cheddar Mac & Cheese

Vegane Cheddar Mac & Cheese

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 Portion

Ingrediënten

Veganer Cheddar-Käse
  • Wasser
    200 g
  • Agar-Agar Pulver
    10 g
  • rote Paprika entkernt, in Stücke geschnitten
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Kokosöl plus extra zum Einfetten
    30 g
  • Tomatenmark
    5 g
  • Cashewnüsse, roh
    100 g
  • Sojasauce
    15 g
  • Nährhefe
    20 g
  • Paprika, geräuchert, gemahlen
    1 TL
  • Zwiebelpulver
    1 EL
  • Apfelweinessig
    15 g
  • Chiliflocken, getrocknet
    1 - 2 Prisen
  • Salz
    1 ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
Makkaroni und Käse
  • frische Salbeiblätter
    4 - 5 Zweiglein
  • Olivenöl
    30 g
  • Paniermehl
    30 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pasta, getrocknet, kurz
    320 g
  • Olivenöl
    1 TL
  • Zwiebel halbiert
    120 g
  • rote Chili, frisch entkernt, grob gehackt
    1
  • Mandelmilch ungesüßte
    130 g
  • Paprika, geräuchert, gemahlen
    1 TL
  • Curry Pulver
    1 TL
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1471.6 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1955.6 kJ / 467.4 kcal
Vetten 20.5 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...