Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filety ze pstruha, s kůží, (140 gramů každý)
- 4 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 40 gramů olivového oleje
- 8 lístků máty čerstvé
- 1 citrón
- 600 gramů cukety
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 300 gramů vody
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1135 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50p
Krůtí prsa s rýží
1hod. 5min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50p
Losos s pórkem a bylinkami
35p
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40p
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1óra
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50p
Kuřecí frikasé s chřestem
1óra
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Ryba po řecku
35p
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45p
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45p