Apparaten en accessoires
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 portions
Ingrediënten
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
163 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
47.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Geen beoordelingen
Browning Beef Strips
Geen beoordelingen
Spiralized tortilla
Geen beoordelingen
Express Pho Soup
1u. 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Vegan ube ice cream
24u. 10min
Honey Sesame Snaps
2u.
Gin and juniper berry marmalade
1u. 30min
Tomato relish
2u. 10min
Custard
15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min