Compatibele versies
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70% di cacao) a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 cucchiai di acqua
- 10 g di zenzero fresco a pezzi
- 3 pere Williams, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di Cognac (optioneel)
- 50 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 14.6 g
Alternatieve recepten
Crème caramel
3h 45min
Crespelle al riso farcite
2u. 50min
Tapenade
10min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15 min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1u.
Long Island Ice Tea
10min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 godz. 25 min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Dolce danese di mele
50min
Coulis di frutta
10min