Compatibele versies
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70% di cacao) a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 cucchiai di acqua
- 10 g di zenzero fresco a pezzi
- 3 pere Williams, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di Cognac (optioneel)
- 50 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 14.6 g
Alternatieve recepten
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1j 25 menit
Coulis di frutta
10 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Salsa olandese
30 min
Panna cotta
6h 30 min
Torta di limone destrutturata
40 min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Éclair all'arancia
7 Std.
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Crème caramel
3h 45min